De filosofie

De filosofie van AVIA is gebaseerd op drie grote principes die ons in staat stellen om optimale relaties met onze klanten / partners uit te bouwen en te onderhouden.
Die drie principes zijn:

  • Klant is koning
  • Persoonlijke relaties
  • Toekomstgericht denken

 

Klant is koning

 

Bij AVIA heb je een naam, geen nummer.

Stookolie is de goedkoopste verwarming - zeker wanneer de brandstof wordt geleverd door AVIA. Dankzij onze internationale structuur en onze onafhankelijkheid kunnen we immers de beste prijzen bedingen op de markt. Daardoor kunnen we jou als klant ook de beste tarieven bieden: als service kan dat tellen!

De prijs is voor jou wellicht het belangrijkste onderdeel van een dienstverlening, maar niet het enige.

Stookolie is de gezelligste verwarming - zeker wanneer je wordt bediend door AVIA. Hoewel AVIA een grote onderneming is, bestaan we uit vele kleine zelfstandigen uit jouw buurt. Daardoor zijn we qua klantvriendelijkheid en nabijheid ongeëvenaard in de sector. Kleinschalige service met de glimlach: bij AVIA ben je als klant nog een échte koning!

 Stookolie is de meest betrouwbare verwarming - zeker als AVIA jouw leverancier mag zijn. AVIA is geen multinational met een hoofdzetel in het buitenland.

 

Industrie/ Particulier

 

Bij AVIA ben je een partner, geen klant.

Omdat AVIA een organisatie is van vele KMO's, kennen wij de bedrijfswereld van klein tot groot. Daardoor beschikken onze regionale verantwoordelijken over goede inzichten in de marktsituatie, en een optimaal begrip van de specifieke wensen van onze industriële klanten. Onze service bestaat uit drie grote troeven die wij onze partners aanbieden: prijs, snelheid en betrouwbaarheid.

Daarnaast weet AVIA als geen ander dat snelheid en stiptheid belangrijk zijn in de zakenwereld waarin u zich dagelijks begeeft.

Ten slotte is ook betrouwbaarheid een essentieel kenmerk van de manier waarop AVIA zaken doet met u. Dit betekent dat wij onze afspraken rigoureus nakomen, dat wij de overeengekomen leveringstermijnen respecteren, en dat AVIA uiteraard ook borg staat voor een onberispelijke kwaliteit van onze producten. Een kwaliteit die zowel voor brandstoffen als smeermiddelen probleemloos de wettelijke kwaliteitsnormen haalt en overstijgt.

 

Toekomstgericht denken

 

Ons netwerk van AVIA- tankstations groeit gestaag. Naast overnames van bestaande stations of netwerken investeren onze partners eveneens in het bouwen van nieuwe stations. Hierbij staan servicegerichtheid op de eerste plaats. Wij zijn van oudsher gespecialiseerd in automatische benzinestations, maar bieden op sommige locaties ook andere diensten aan zoals carwash, shops, broodautomaten , drankautomaten enz.

Partners

Belgomazout

D'Herbouvillekaai 100, 2020 Antwerpen
03 244 92 00

Belgomine

Wilfordkaai 43, 9140 Temse
03 771 38 01

Tankterminal

Dijkstraat 9, 9160 Lokeren
011 31 21 19